| Bancuri cu Bula!! | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
[nf-B]*Rongda*# Administrator
Mesaje : 24 Data de inscriere : 06/07/2011 Varsta : 26 Judet : Corni/Botosani
| Subiect: Bancuri cu Bula!! Dum 25 Dec 2011, 03:17 | |
| Bulă s-a dus la taică-su şi i-a cerut 100 euro să se ducă pentru prima dată la femei. Tacsu îi dă 100 de euro şi Bulă pleacă. Pe scări Bulă bucuros nevoie mare se întâlneşte cu Maria care îl întreabă: - Bulă unde pleci aşa voios? - Mi-a dat tata 100 de euro să mă duc la femei! - Dă suta aia încoace şi vino cu mine. Maria îl ia acasă şi se dezbracă! Bula se dezbracă. Maria îl încurajează: - Suie-te pe mine! Bulă se suie pe ea. - Bag-o! Bulă o bagă. - Scoate-o! Bulă o scoate. - Bag-o! Bulă se revoltă: - Auzi, ia dă suta aia încoace că văd ca eşti tare nehotărâtă | |
|
| |
Edyw0w Level 5
Mesaje : 21 Data de inscriere : 27/12/2011 Judet : Judetul nf-b=) Stare de spirit : Buna=))
| Subiect: Re: Bancuri cu Bula!! Lun 02 Ian 2012, 13:53 | |
| Merg Bula, Strula si tiganu' la un hotel de 5 stele. Bula intreaba la receptie: - Aveti o camera cu 3 paturi? La care receptionerul ii raspunde: - Avem una, dar e bantuita de fantoma cu ochiul vanat. - Nu ne e noua frica de fantome!!!! Seara se pun in pat sa adoarma si dintr-o data aud: "Eu sunt fantoma cu ochiul vanat!" ... Si Strula se ascunde sub pat. A doua noapte: "Eu sunt fantoma cu ochiul vanat!" ...Si tiganu' se ascunde sub pat. A treia noapte: "Eu sunt fantoma cu ochiul vanat!" La care Bula raspunde: - Dute-n ***** de fantoma, ca ti-l invinetesc si pe celalalt... | |
|
| |
Edyw0w Level 5
Mesaje : 21 Data de inscriere : 27/12/2011 Judet : Judetul nf-b=) Stare de spirit : Buna=))
| Subiect: Re: Bancuri cu Bula!! Lun 02 Ian 2012, 13:54 | |
| La o aplicatie, dupa saltul din avion, parasutistii trebuiau sa ajunga intr-o zona fixa, de unde luau bicicletele si parcurgeau cca 15 km. Cine scotea cel mai bun timp, primea permisie. Bula sare primul, asteapta timpul regulamentar, apoi trage declansatorul parasutei si... nimic. Mai trage o data si tot nimic. Pamantul se apropia cu repeziciune... Bula zice nemultumit: - Am impresia ca nici bicicleta n-o s-o gasesc la locul ei! | |
|
| |
Edyw0w Level 5
| Subiect: Re: Bancuri cu Bula!! Lun 02 Ian 2012, 13:54 | |
| Bulă şi Bulişor stăteau de vorbă: - Tată, când zici că e mai bine să mă însor? - Niciodată! - Vorbesc serios: să mă însor în octombrie sau în noiembrie? - În noiembrie! - De ce? - Cum de ce? Mai câştigi o lună! | |
|
| |
Edyw0w Level 5
| Subiect: Re: Bancuri cu Bula!! Lun 02 Ian 2012, 13:55 | |
| Bula in armata primeste o scrisoare de la nevasta-sa. O deschide in fata colegilor si toti incep sa rada. - Auzi, Bula de ce nu e scris nimic pe foaie? Ce, nevasta-ta nu stie sa scrie? - Stie... dar suntem certati acum si nu vorbim. | |
|
| |
Edyw0w Level 5
| Subiect: Re: Bancuri cu Bula!! Lun 02 Ian 2012, 13:55 | |
| Bula dadu un test in care raspunse la urmatoarele intrebari: - Care este cel mai mare poet roman? Raspuns: Mihai Eminescu. - In ce an s-a nascut acesta? Raspuns: in 1918 (gresit, normal) - Exista viata pe Marte? Raspuns: nu stiu, inca nu s-a descoperit.
Apoi Bula se intalni cu o fata apetisanta, care il intreba: - Cum te cheama? Mihai Eminescu. - In ce an te-ai nascut? In 1918. Tu ai ceva in capul ala sec? Nu stiu, inca nu s-a descaoperit. | |
|
| |
MaGnE^7 Moderator
| Subiect: Re: Bancuri cu Bula!! Lun 02 Ian 2012, 15:51 | |
| Razboi cu nemtii. Bula se ascunde intr-o fantana. Un neamt vrea sa faca la fel. El striga in fantana, iar Bula face pe ecoul. - E cineva acolo ? - E cineva acolo ? - Mai bine ma duc in padurice ... - Mai bine ma duc in padurice ... - Mai bine arunc o grenada ... - Mai bine te duci in padurice ! | |
|
| |
MaGnE^7 Moderator
| Subiect: Re: Bancuri cu Bula!! Lun 02 Ian 2012, 15:53 | |
| Bula la 4 ani pe olitza...fuma Taica-su vine si-i zice: Tata:Ce faci fumezi? Bula:Lasa-ma ma-n pace. Tata: Da' la 4 ani? Bula:Deja mi-am inceput si viata sexuala. Tata:Unde? Bula:La gradinita. Tata:Cu cine? Bula:Nu mai stiu ma ca eram beat | |
|
| |
MaGnE^7 Moderator
| Subiect: Re: Bancuri cu Bula!! Lun 02 Ian 2012, 15:54 | |
| Bula si Strul vor sa treaca granita spre Ungaria,dar fara sa-i prinda vamesi. Bula:Strul baiete am un plan bun,iar tu faci ce fac si eu. Strul:-Bine ma! Bula trece granita noaptea si vamesi ii auzira. -Stop cinei acolo! -Miau,miau,miau...!!! -A,e doar o mata. -Vazusi ,Strul ce trebuie sa faci. -Da! Strula trece granita si vamesi: -Stop cine-i acolo!?? -Inca o pisica! | |
|
| |
MaGnE^7 Moderator
| Subiect: Re: Bancuri cu Bula!! Lun 02 Ian 2012, 15:56 | |
| Bula la scoala : - Ce meserie au parintii vostrii? intraba profesoara - tata e inginer, zice Gheorghe - tata e mecanic, zice Ionel - tata e sef, zice Bula - cum asa Bula?intreaba mirata profa - are 500 de oameni sub el - cu ce se ocupa deci? - taie iarba-n cimitir | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Bancuri cu Bula!! | |
| |
|
| |
| Bancuri cu Bula!! | |
|